Farvekort - Vores smukkeste farver

20,00  DKK

I butikken finder du vores Jotun farvevæg og farvekort, som viser 128 gode og afprøvede farver til væg og interiørdetaljer. Farvekortet kan give dig et overblik over de udvalgte farver. 

62 af farverne findes også i A3 format, hvilket giver dig et ekstra godt udgangspunkt til det rigtige farvevalg. Dem kan du komme ned og se i butikken, hvor du også kan finde vores farvevifte med 1950 andre farver.

Bag på alle farveprøver finder du de farvekombinationer, som Jotuns farvedesignere anbefaler. Her  ser du de 128 farver grupperet og præsenteret i deres respektive farvepaletter, så det bliver lettere for dig at få et overblik.
Farver kan ikke ses på nettet, da farverne og nuancerne snyder i forhold til virkeligheden. Køb derfor farvekort med hjem og se farver i dit lys på den væg som du ønsker at farven skal males op på.

Hvis du Medbringer din kvittering på dit farvekort når du køber maling i butikken, kan du få pengene tilbage ved køb af maling i Farvehuset.

Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Hvis du har et specielt farveønske efter noget du har der hjemme, kan det også lade sig gøre at scanne farven og på den måde matche og tone lige præcis den farve du ønsker.

Det eneste vi skal bruge et en glat lige overflade på størrelse med en fem krone. Med en ensartet farve på hele overfladen.