tapet

Tapet er en nem og unik måde at fornye ens vægge på. Vi har et meget stort udvalg, så du altid kan finde noget til din stil. I vores tapet kategori kan du finde smukke, tidsløse mønstre fra bla. Borås, Versace, Cole and Son, Morris og Co, Midbec og Sanderson.

 

pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 847

Faldende orden
Side
pr. side

 

Tapet hos Farvehuset

Hos farvehuset finder du altid et bredt udvalg af tapeter. Vi bestræber os på at finde den rigtige tapet til dit hjem, uanset om det er til soveværelset, børneværelset, entreen eller blot til at udsmykke dine skabslåger eller lignende. Tapet er blevet til en meget moderne del af indretningen, da det er med til at skabe en stemning i rummet, uanset om det skal være romantisk, stribet, med dyr, retro eller noget designer tapet. Vi har tapeter til enhver smag. 

Vi kan tilbyde et væld af populære designs og vægdekorationer, så derfor kan man hurtigt blive i tvivl om hvilken retning man skal gå, i forhold til stilarten, så derfor er du altid meget velkommen til at besøge os i butikken, så du kan fornemme og se på vores over 140 tapet kollektioner, hvor du kan blive inspireret af de mange designs, farver og mønstre. Her kan du også altid få gode råd og professionel vejledning af vores personale, så du kommer hjem med det tapet der passer til din stil. 

Hvis du er i tvivl om mål og antal ruller du skal bruge, eller bare har brug for vejledning inden du køber online, kan du altid kontakte os på telefon eller mail, hvor vi er klar til at svarer på dine spørgsmål.