NYHEDSMAIL

Farvehuset udsender i ny og næ (og maks. 1 x månedligt) nyhedsmail med boliginspiration, nyttig viden og gode tilbud.

Hvis du vil ha' fingre i nyhedsmailen er det ganske nemt: tilføj din email adresse herunder:...og vi kunne ikke drømme om at dele din mailadresse med andre :-)
 

OM Farvehuset Roskilde

høj faglighed, skarpe priser, lokalt engagement
billig maling med prisgaranti
Prisgaranti

Det er SÅ ærgerligt at ha’ købt noget – maling, mælk, sko, legetøj eller noget helt andet – og så opdage at det kunne være købt meget billigere.

Sådan har vi det også. Derfor har vi hos Farvehuset prisgaranti på alle produkter.

 

Vi holder naturligvis øje med den generelle prisudvikling – og korrigerer løbende vores priser, men skulle det ske at vi har overset noget, matcher vi altid den laveste pris, og refunderer forskellen, hvis varen allerede er købt.

 

Prisgarantien er gældende for det danske detailmarked, for dansk registrerede virksomheder.

levering maling roskilde
Levering i Roskilde

Når man skal i gang med de større projekter, bliver det nogengange til en del spande.

Hvis du ikke lige har mulighed for at slæbe, cykle eller trille dine varer hjem, bringer vi dem gerne ud for dig. Uden at det koster dig en krone.

Det er en del af vores gode service.

kundeklub billig maling
Farvehusets kundeklub

Heftige rabatter – gratis medlemsskab
Vores kundeklub er populær – fordi den giver knivskarpe priser, den er gratis og aldeles uforpligtende at være medlem af.

 

Ingen spam, ingen spørgsmål. Bare gode priser.

lokalt engagement roskilde
Lokalt engagement

Vi er stolte af vores by, og mener det er vigtigt at støtte op om den, så Roskilde bliver ved med at være en attraktiv, levende og stærk by.

Vi er lokale, bor lokalt og støtter det lokale. Både erhvervsliv, kulturliv og ungdomsliv. Og når du handler hos Farvehuset, er du med til at støtte det lokale.

farvehandler roskilde
Faguddannet personale

Når du handler hos Farvehuset, møder du faguddannet personale – vi insisterer nemlig på at sende dig hjem med god vejledning, så du får et godt, flot og langtidsholdbart resultat.

maling tonegaranti
Tonegaranti

Det med farver kan være rigtig svært. Hvis den farve du kom hjem med, viser ikke at være heeeeeeelt lige i øjet, så kom ned med spanden, vi kan sagtens justere på farven.