Vintage Paint

 

Med Vintage Paint har du en unik mulighed for at forvandle ethvert interiør, på en nem og simpel måde. Du kan sågar male dine vægge med det. Det kræver ingen forbehandling eller forberedelse, og så kan det binde på alt, hvilket gør malingen endnu mere interessant.  

Gå på opdagelse i vores sortiment, og lad dig inspirere af de smukkeste matte vintage farver til dit næste projekt.

pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 126

Faldende orden
Side
pr. side

Lidt fakta

Vintage Paint er lavet efter de gamle opskrifter, og indeholder udelukkende 100% naturlige ingredienser. Malingen er vandbaseret og lugtfri. Den består stort set kun af vand, kalk, binder og farve pigment. Da der ingen giftige tilsætningsstoffer er i produkterne, er det dermed også godkendt til at male børnemøbler, og malingen kan også bruges af allergikere.

Farvekortet består af 60 smukke farver, som passer ind til ethvert hjem. Kalkmalingen er meget mat og giver et naturligt, kalket udseende, som gamle patina møbler har.

Antik Voks

Det er altid en god ide at efterbehandle med antik voks. Det er med til at gøre møblet mere rengøringsvenligt, og modstandsdygtigt. Det giver også et andet udtryk til møblet, og med voksen ovenpå kalkmalingen, kan det få et nyt møbel til at se mere autentisk, gammelt ud. Det kræver lidt mere omtanke, med valget af farver. Et ”rent” møbel uden nogle former for pynt, fyldninger eller ornament egner sig bedst til den klare voks. Hvorimod et møbel med udskæringer og dekorationer egner sig bedre til voks med lidt farve i. Det giver et meget flot farvespil, når den farvet voks ligger sig ind i alle fyldninger, huller og udskæringer. Og man vil forære møblet noget ”alder”.