Vintagemaling

Ønsker du at forvandle møbler, vægge eller interiør i hjemmet? Og er du på udkig efter den helt rigtige maling til at sætte gang i forvandlingen? Så har vi hos Farvehuset en bred vifte af Jeanne D’arc vintagemaling, som er en klassisk kalkmaling, og antik voks til at efterbehandle, når du har malet.

Udvalget fås i en bred vifte af skønne farver, som matcher enhver stilindretning. Ligeledes kan du vælge mellem forskellige størrelser alt efter om det er en hel væg eller et møbel, du skal male. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og find lige præcis kalkmaling, der matcher din personlige stil.

pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 144

Faldende orden
Side
pr. side

Forvandl hjem og møbler med vintage kalkmaling

Kalkmaling er blevet meget populært i flere hjem, og det er helt forståeligt. Det giver nemlig en helt unik og kalkmat overflade, der skaber et flot udtryk i ethvert rum. Vintage kalkmaling til indendørs brug har sit helt eget skær, der kan forvandle møbler, lysestager, stof, glas, dåser og sågar også vægge. Du kan desuden bruge vintage antikvoks til at efterbehandle, når du har malet. Det giver en mere robust overflade, ligesom du kan polere så den bliver enten mat eller klar.

Særligt egner vintage kalkmaling sig til hobbyting og møbler, som trænger til et nyt liv. Du kan nemt skabe helt nye møbler ved at male spisestolene, sofabordet eller kommoden. Det er billigere end at skulle ud og købe nye, fordi møblerne har mistet farven og charmen gennem årene. Med kalkmaling kan du nemt puste nyt liv i dine møbler og nyde godt af dem i flere år endnu.

Køb kalkmaling i alverdens farver her!

Når du køber Jeanne d’Arcs antikmaling, køber du dansk. Udvalget kommer i et væld af skønne farver, der er specialudviklet til et flot udtryk hver gang. Det betyder, at du kan få en farve, der matcher din personlige stil – uanset om du er til grøn kalkmaling, brun kalkmaling eller hvid kalkmaling. Eller måske i lavendel, gul eller varm rød? 

Du kan være sikker på at finde charmerende pastelfarver og dybe, smukke toner, der alle fanger øjet og skaber en stemning i rummet. Køb kalkmaling hos Farvehuset, og giv dine møbler en opgradering, mal dine vægge eller sæt gang i hobbyprojektet. Kun fantasien sætter en stopper for, hvad du kan male med Jeanne d’Arcs vintage maling.

Find maling til indendørs og udendørs hos Farvehuset

Hos Farvehuset er vi leveringsdygtige i en bred vifte af malinger til både indendørs og udendørs brug. Du kan altid være sikker på at fange et godt tilbud i på vores webshop, ligesom du altid kan regne med os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige maling. Uanset kompleksiteten af dit spørgsmål, er vi altid behjælpelige, og vi tør godt garantere, at vi har et par gode råd i ærmet til dit næste maleprojekt. Tøv ikke med at sende os en mail, ringe til os eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med dit næste maleprojekt.