Indendørs vægmaling

Med indendørs maling kan du skabe enhver stemning i ethvert rum i hjemmet. Uanset om du ønsker at forvandle én væg med en farverig maling, eller om du ønsker at pryde loftet med loftmaling, kan vi være sikker på at finde det hos Farvehuset.

Hos Farvehuset har vi samlet en bred vifte af maling til indendørs, hvor du kan finde anerkendte brands såsom Jotun og Sparkly. Du finder desuden også et udvalg af hæftegrundere og knast- og spærregrundere, som begge sørger for den bedste vedhæftning til blandt andet fliser, træ og plastik.

pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 184

Faldende orden
Side
pr. side

Skab en stemning i hjemmet med vægmaling

Bag hjemmets fire vægge kan du skabe lige præcis den stemning, du ønsker. De varme farver fungerer stimulerende for ens sanser, mens de køligere farver virker afslappende og beroligende. Ligeledes giver de lyse og neutrale farver en luftig atmosfære, mens de mørkere farver skaber en flerdimensionel dybde i rummet.

Hos Farvehuset finder du en bred vifte af forskellige vægmalinger til indendørs, som kan hjælpe dig på vej til at skabe en stemning. Udvalget består af vægmalinger fra Jotun, som kan fås flere farver. Du kan blandt andet skabe dybde med mørkeblå vægmaling, ligesom du kan skabe et rustikt og moderne udtryk med en kalkmaling.

Vi har gennem de sidste 16 år forhandlet Jotuns vægmalinger, hvorfor vi garanterer, at de lever op til alle krav, der er til maling indendørs – uanset om det er træmaling, betonmaling eller effektmaling. Skab lige netop din ønskede stemning med gennemtestede malinger, der leverer et perfekt resultat hver gang.

Vælg mellem flere glansgrader og størrelser

Ligesom du kan skabe et bestemt look med vægmalingernes farve, kan du også skabe et helt bestemt udtryk med glansgraden. Hos Farvehuset forhandler vi vægmalinger i flere glansgrader såsom silkemat, mat, halvblank og superblank. Til vådrum finder du også 100% godkendte vådrumsmalinger, som kan bruges på i og udenfor vådzonen. Ligeledes finder du loftmaling, som er både drypfri og nem at påføre.

Der er forskel på, om du skal male hele rummet, loftet eller blot en enkelt væg. Derfor kan du vælge mellem flere størrelser – lige fra de mindre bøtter med 0,68 liter til de større bøtter med 9 liter. På den måde undgår du eventuel spild af maling, hvis du køber for meget.

Til vedhæftning af malingen på træ og mursten finder du desuden flere grundere, som er beregnet til indendørs træ, fliser og mursten. Det garanterer, at malingen hæfter sig til de glatte overflader, ligesom vores knast- og spærregrunder fungerer som en isolering og spærrer samtidig for nikotin, sod og vandskjolder.

Gå på opdagelse i Farvehusets online univers

Hos Farvehuset er vi leveringsdygtige i en bred vifte af maling til både indendørs og udendørs. Vi bestræber os altid efter at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Det gælder både før, under og efter dit maleprojekt.

Med flere års erfaring i branchen ser vi os selv som specialister i maling, og vi står altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for rådgivning til dit gør-det-selv projekt, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.