Kalkmaling - Vintage Red 100ml.

59,00  DKK

Kalkmaling giver en utrolig smuk kalkmat overflade der har sit helt eget skær. Du kan bruge kalkmaling til møbler og bolig accessories. Vi bruger især kalkmaling til loppemarkedsfund, småmøbler fra gemmerne og fra genbrugsbutikken, en havebænk eller urtepotter der trænger til en kærlig opfriskning.

Jeannie d'Arc Vintage Paint er en vandfortyndbar, miljøvenlig kalkmaling, og en moderne udgave af gamle kalkmalinger fra 1400-tallet.

Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Du er velkommen til at ringe med dine spørgsmål på tlf 4636 1666, email: [email protected] eller besøge butikken i Roskilde - vores faguddannede personale står klar ved både telefon, email og i butik. Er der et produkt du ikke kan finde på webshoppen, håber vi du kontakter os!

Når du køber Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling, køber du dansk. Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling fås i et vælg af smukke, specialudviklede farver. Du finder både neutrale grå, og dybe, smukke toner, og charmerende pastelfarver. Det har gjort Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling til et hit i boligindretningen overalt i Danmark.

Der er 3-10 dages leveringstid på Jeanne d'Arc Vintage paint kalkmaling.

Indhold: 100 ml