NYHEDSMAIL

Farvehuset udsender i ny og næ (og maks. 1 x månedligt) nyhedsmail med boliginspiration, nyttig viden og gode tilbud.

Hvis du vil ha' fingre i nyhedsmailen er det ganske nemt: tilføj din email adresse herunder:...og vi kunne ikke drømme om at dele din mailadresse med andre :-)
 

Gode idéer til børneværelset

  • Vær ikke bange for at bruge ‘vilde’ farver du normalt ikke forbinder med en vægfarve – som her, sort. Hvis du er bange for at det bliver for ‘tungt’ kan du lysne med en lysere farve øverst.

 

  • Hvis du vælger at sætte tapet op, kan du gøre den ‘langtidsholdbar’ ved at vælge et mere klassisk motiv. F.eks. et tapet med sommerfugle, eller striber, fremfor med små lyserøde ballerinaer.

 

  • Gulvet i børneværelset må gerne være blødt, varmt og nemt at holde rent. Både linoleum og gulvtæpper er gode, sunde alternativer til trægulv. Brug evt. løse tæpper til at skabe små, varme ‘øer’ man kan sidde på.

 

  • Der er stor forskel på farvers egenskaber. Generelt kan man sige at lyse, bløde og varme farver beroliger, og stærke, skrappe farver stimulerer.

Vi bliver ofte spurgt om gode ideer til indretning af børneværelset. Til at gøre det personligt, anderledes og til en hyggelig ramme for en til tider hektisk børnehverdag.

 

Og mere praktisk; hvilke materialer egner sig? Hvordan kan man bedst skærme for solen og lyset ved sovetid?Og hvilke malinger kan man roligt rulle på væggen, og ikke være urolig for dampe og lignende?

 

Få inspiration her til venstre og herunder…

 

Spørgsmål og nysgerrighed og lyst til at se mere, er altid velkomment i butikken eller via farvehusetroskilde@gmail.com 🙂