Kun %1 tilbage

AUTOLAK SAMLET SÆT - SPECIEL TONET

Tysk kvalitets autolak, der specialtones til din bil, ud fra bilens farvekode.
Vi anbefaler altid at du bruger spraypistol til at påføre metallic autolak - eller bestiller din specialtonede autolak som spraydåse i stedet (se i menuen under 'Autolak Spraydåse').

Hvis du skal bruge mere autolak end de angivne mængder, så ring/mail os for et konkret tilbud: 4636 1666 / [email protected]

Husk at udfylde detaljerne herover.

Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Sættet inkluderer metallic autolak, klarlak, hærder og fortynder i afstemte mængder: Samme mængde autolak og klarlak, afstemt mængde hærder til klarlakken, og 1 liter fortynder.

Det er vigtigt at forarbejdet gøres grundigt, for at opnå et flot og holdbart resultat når du arbejder med autolak. Passende slibning og grunding er essentielt for at autolakken hæfter godt og bliver flot i overfladen.

Følg brugsanvisning samt produktblad og sikkerhedsdatablad (herunder).

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf 4636 1666 - så står vi klar med hjælp. Du kan også besøge os  i butikken i Roskilde: Helligkorsvej 11, 4000 Roskilde mail: [email protected]. Se åbningstider mv. på siden om butikken (øverst).

Kontakt os også, hvis du skal bruge andre mængder end de angivne.

Når du køber hos Malingspecialisten, køber du fra en dansk, klassisk farvehandel. Vores personale er specialuddannet, og klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Mipa Autolak produktblad

Mipa Autolak sikkerhedsdatablad

Mipa klarlak sikkerhedsdatablad

Mipa klarlak produktdatablad

Mipa fortynder sikkerhedsdatablad