Kun %1 tilbage

AUTOLAK SPECIALTONET - FLERE STR.

Vi producere autolak til spray samt sprøjtepistol, til næsten alle farver. Med din farvekode matcher vi den til perfektion med vores mere end 30 års erfaring inden for til biler, varevogne, lastbiler og andre industri farver ral, Nemt og enkelt at bruge, til både profesionelle og nybegyndere. Vi anbefaler altid at du bruger spraypistol til at påføre metallic autolak - eller bestiller din specialtonede autolak som spraydåse i stedet.

Hvis du skal bruge mere autolak end de mængder som er angivet, så ring til tlf: 4636 1666 eller send os en mail for et konkret tilbud: [email protected]

Husk også klarlak til slutbehandling.

Husk at udfylde detaljerne herover.

Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Det er vigtigt at forarbejdet gøres grundigt, for at opnå et flot og holdbart resultat når du arbejder med autolak. Passende slibning og grunding er essentielt for at autolakken hæfter godt og bliver flot i overfladen.

Følg brugsanvisning samt produktblad og sikkerhedsdatablad (herunder).

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf 4636 1666 - så står vi klar med hjælp. Du kan også besøge os  i butikken i Roskilde: Helligkorsvej 11, 4000 Roskilde. Se åbningstider mv. på siden om butikken (øverst).

Når du køber hos Malingspecialisten, køber du fra en dansk, klassisk farvehandel. Vores personale er specialuddannet, og klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Mipa Autolak produktblad

Mipa Autolak sikkerhedsdatablad